Testrapport Philips Robust Staafmixer

Testrapport Philip Robust Staafmixer HR1379Van Philips mocht ik een staafmixer testen, graag! De staafmixer, de staafmixer uit de Philips Robust serie, die ik mocht testen was echt helemaal het tegenovergestelde van mijn staafmixer. Mooi design, draadloos, simpel kliksysteem en het mag gewoon gezien worden in de keuken.

De Philips Robust Staafmixer kwam in een gigantisch grote doos, tijdens het uitpakken bleek wel waarom. Naast de staafmixer zelf zit er een ‘docking station’ bij zoals dat in computertermen heet, een soort oplaadstation en gelijk een design standaard zodat je de staafmixer vooral in het oog kan houden in je keuken en dat wil je wel. Daarnaast zit er een handblender-kom bij met 2 verschillende messen om snel veel ingrediënten te hakken en een mengbeker die afgesloten kan worden.

De staafmixer was volgens Britt, 13 jaar, al gelijk het product van het jaar. Je kan er lekkere smoothies mee maken, maar nog belangrijker je kan slush puppies maken door met het gekartelde mesje ijs te hakken. Beetje limonadesiroop erbij en ze had haar perfecte drankje voor de warme dagen. Ze heeft dus regelmatig in de keuken gestaan om even een slush puppy te maken.

Zelf ben ik uiteraard aan de gang gegaan met de staafmixer en naast smoothies heb ik er ook een saus en zelfs de meest romige mayonaise mee gemaakt. De staafmixer is zeker niet een lichtgewicht te noemen, je hebt echt een product in handen. Wat wel fijn is is dat de staafmixer vervolgens zijn eigen werk doet en je weinig van het gewicht merkt. Het apparaat glijdt als het ware vanzelf door de ingrediënten heen. Volgens beschrijvingen zou de staafmixer zichzelf minder snel vastzuigen en dat klopt zeker, iets vastzuigen gebeurt wel maar echt merkbaar minder. Wat ook opvalt is dat de staafmixer een heel beschaafd geluid produceert tijdens het blenden. Als je bijvoorbeeld smoothies maakt in de maatbeker, kan je de maatbeker ‘hermetisch’ afsluiten en nog even terug zetten in de koelkast of even bewaren als het niet gelijk op is gegaan. Helemaal fijn is dat je niet afhankelijk bent van een snoer, draadloos is fijner en veiliger zeker als je met warme producten en hete pannen bezig bent. Je hoeft dus niet in de buurt van een stopcontact te zijn. Het eindresultaat was een gladde smoothie, een saus die de juiste structuur had die ik wilde bereiken en een slush puppy met het perfect gehakte ijs.

Conclusie: een Philips Robust staafmixer is een goede aankoop. Je kan er veel kanten mee op, van sauzen, soepen en smoothies maken tot zelf ijs hakken. Je merkt dat het apparaat meer aan kan en van goede en robuuste kwaliteit is. Verder heeft de staafmixer een mooi tijdloos design wat gezien mag worden en zeker een plek in het zicht mag hebben in de keuken!

Philips Robust Staafmixer HR1379
Adviesverkoopprijs: 219,00
3 jaar garantie

(16 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.