BBC GoodFood Juli 2010

BBC GoodFood Juli 2010Ook zomer in deze BBC GoodFood! Met lekkere zomerse bijgerechten voor bij de barbecue, heerlijke ijsjes, taarten en desserts met aardbeien van Mary Cadogan en makkelijke barbecue recepten van John Torode.

Verder maakt MasterChef winnaar Mat Follas moderne vegetarische recepten, Gregg Wallace maakt één van zijn favoriete toetjes ‘perzik amandel taart’, lekker zijn de gebakjes voor een echte afternoon tea en in the ultimate make-over wordt deze keer de citroentaart onder handen genomen. Daarnaast in de BBC GoodFood testen de ‘health grills’ en worstjes, je vindt ook een rosé special in dit nummer en lees je over het ‘wonder’ van de bijen.

Kortom weer een heerlijk nummer vol zomerse gerechten in deze BBC GoodFood.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.