Olive Juli 2010

Olive Juli 2010Relaxed zomer koken, het thema van deze Olive, dat wil ik ook wel, want met die warme dagen heb ik de puf niet om lang in de keuken te staan met dampende pannen op het fornuis. Zo maakt Jennifer Joyce gerechten die binnen 30 minuten op tafel staan, worden er 10 wk toppers op een rijtje gezet en John Torode geeft zijn recept voor ‘sticky ribs’ prijs en 30 recepten voor de rest van de zomer.

Grappig zijn de 10 restaurant dingen die je eigenlijk liever niet wil weten. Interessant is het onderzoek wat Olive heeft gedaan naar Brits fruit. Verder gaat de culi-reis naar Amerika, North Cornwall en Ibiza, de ‘postcard’ komt uit Gothenburg en in ‘cook like a pro’ alles wat je nodig hebt om Vietnamees te koken.

Een echt zomers nummer met lekkere desserts en andere zomerse gerechten. Klik hier voor een voorproefje van deze Olive!

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.