Nederlands Geurigste Kookverhalen

Tefal Nederland's Geurigste VerhalenIn 2009 had Tefal de actie ‘pan in het land’ waarbij je bij aanschaf van een pan uit de performance of efficia een kookboek kreeg met Nederland’s geurigste kookverhalen.

De beste kookverhalen met recepten uit Nederland zijn verzameld in het boek ‘Nederlands geurigste kookverhalen’. Maar liefst 20 mensen vertellen hun persoonlijke kookverhaal. Zo vertelt Judith over het braille kookboek wat zij als afstudeerproject heeft gemaakt, Patrick verteld over zijn strandtent en vertellen Elske en Eefje over hoe zij ziek werden in Bolivia en hoe een wondersoepje hun genas.

Kortom een kookboek vol recepten met een verhaal wat het een bijzonder kookboek maakt.

Titel: Nederlands Geurigste Kookverhalen
In opdracht van: Tefal

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)