La Cucina Italiana Juni 2010

La Cucina Italiana Juni 2010Maar liefst 70 zomerse gerechten uit Italië vind je in dit nummer van La Cucina Italiana. Maak bijvoorbeeld de recepten met de Grana,of met geitenkaasjes, lees meer over knoflook en leer hoe je kalfstong bereidt in de kookschool. In tips van de chef krijg je tips om de perfecte gehaktrol te maken en deze maand in de rubriek ‘brood bakken’ filone van durum tarwe.

Uiteraard ook in dit nummer weer een snel, licht en voordelig menu in de praktische keuken, ideeën voor voorgerechten, de eerste gang, tweede gang en desserts en taarten en lekkere recepten met vis en schaaldieren & groenten.

Verder ontdekt La Cucina Italiana het geheim van de gelato in de Dolomieten. Ook wordt er een kijkje genomen in Rotterdam bij de delicatessen en catering van La Vita è Bella.

Kortom weer voldoende inspiratie voor een heerlijk Italiaans diner. La Cucina Italiana is in Italië sinds 1929 hèt maandblad over de Italiaanse keuken. Klik hier voor een voorproefje van het laatst verschenen nummer.


www.cucinait.nl

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.