Elle Eten 3/2010

Elle Eten 3-2010IJsvrij! Roept de cover van Elle Eten deze keer toe. Het nummer heeft dan ook maar liefst 50 zonnige zomerrecepten. Zo krijg je de lekkerste recepten met frambozen, recepten voor een snobby barbecue en 15 recepten voor 15 snelle zomerhapjes.

Verder krijg je een voorproefje uit nieuwste boek van Donna Hay ‘Seizoenskookboek’. In de serie belofte Mohammed el Harouchi, lees zijn verhaal en maak zijn recepten. De ingrediënt van deze keer is biefstuk en in de special sterke drankjes met 15 cocktail klassiekers. De culireizen gaan deze keer Californië en Andalusië.

Dit en meer lees je in dit zomerse nummer van Elle Eten.

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.