Philips Robust Collectie

Philips Robust Keukencollectie
Keukenapparaten zijn tegenwoordig echt designerproducten, ze worden steeds mooier, kunnen nog steeds alles en soms ook meer. De Philips Robust Collectie is zo’n serie die je niet in een een keukenkastje wilt wegsteken, deze keukenapparaten mogen echt gezien worden en verdienen ook een plekje in het oogzicht.

De Philips Robust Collectie is een nieuwe lijn van hoogwaardige en duurzame keukenapparaten. De hobbykok van tegenwoordig wil deze bijna professionele producten zelf in de keuken hebben, en deze lijn van Philips voorziet in de behoefte.

De Philips Robust collectie bestaat uit vijf keukenapparaten, namelijk een blender, keukenmachine, staafmixer, sapcentrifuge en een handmixer. De apparaten zijn gemaakt van een combinatie van staal en gietaluminium, dit zorgt dat de apparaten kras- en corrosie-bestendig zijn en thermisch beschermd zijn. Ook heeft elk apparaat nieuwe technische snufjes gekregen zodat de apparaten bijvoorbeeld beter om kunnen gaan met zwaar deeg en harde groenen. Omdat Philips de volste vertrouwen heeft op de duurzaamheid en prestaties van de producten in deze Robust collectie krijg je een uitgebreid garantiepakket.

De adviesprijzen van de vijf apparaten in de Philips Robust Collectie zijn:
Keukenmachine 399,- ,
Draadloze staafmixer 219,-
Mixer 149,-
Blender 299,-
Sapcentrifuge 349,-

Binnenkort vind je van de staafmixer en de handmixer een uitgebreid testrapport op Brutsellog!

(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.