SOS Piet Feestelijke Gerechten door Piet Huysentruyt

SOS Piet Feestelijke Gerechten - Piet HuysentruytGerechten met een feestelijk tintje maken hoeft nu helemaal niet meer moeilijk te zijn. In SOS Piet feestelijke gerechten leer je in makkelijke stappen hoe de lekkerste gerechten zonder al te veel moeite op tafel kan zetten. Zo leert Piet Huysentruyt je kikkerbilletjes, terrine van ganzenlever en kwartels maken.

Daarnaast leer je in stap voor stap foto’s hoe je zalm en dorade hoort te fileren, hoe je oesters opent, inclusief serveertips en hoe je een kwartel fileert en opbindt. Op de SOS Piet wijze, je leest wat er fout kan gaan en je leest de belangrijkste tips zodat het goed gaat zet je al snel de lekkerste gerechten op tafel. Meer recepten uit het populaire kookprogramma SOS Piet vind je hier!

Titel: SOS Piet Feestelijke Gerechten
Auteur: Piet Huysentruyt
Uitgever: Lannoo
Verschijningsjaar: 2009
ISBN: 541366084831101

(33 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)