Lay’s Chips ‘Pizza Peperoni’

Lay's Chips 'Pizza Peperoni' limited editionChips met pizza smaak, nee dat kan niet. Toch wel kennelijk want tijdelijk brengt Lay’s de smaak pizza peperoni op de markt. Toevallig zag ik deze chips bij de supermarkt liggen en dat moest ik toch proberen. En zowaar de chips heeft wel wat weg van pizza, een beetje paprika-achtig en met een pittige nasmaak.

De pizza peperoni smaak van Lay’s is een limited edition, dus deze smaak zal niet lang in de schappen blijven liggen, maar wie weet bedenkt iemand in Nederland wel de ultieme chips-smaak, nog beter dan de pizza peperoni. De jury is in ieder geval druk aan de gang om de ingezonden smaken te beoordelen.

Bekijk hieronder een reclame met al wat voorbeeld smaken:

(83 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Lay’s Chips ‘Pizza Peperoni’