Taste of Amsterdam 2010

Taste of Amsterdam 2010Nog even en het is zover! Taste of Amsterdam 2010 in het Amstelpark. Zomers weer, fijn park en heerlijk eten en goede wijnen vormen een heerlijke culinaire dag uit.

Wat kan je doen op op dit culinaire festival gerechten van maar liefst 17 restaurants (en er komen er steeds meer bij), je kan proefsessies volgen in het Okhuyzen wijn theater, in het kooktheater komen sterrenchefs in actie bij masterclasses. Er zijn special bars met bijzondere dranken. In het Taste theater kan je workshops volgen bij producenten van food en drink producten. Op de foodiemarkt vind je de mooiste producten en nieuw is de Pure Taste markt waar je de verhalen vindt achter biologische en ambachtelijke producten. Daarnaast wordt je in het Taste of Okura culinary center persoonlijk begeleid door de Okura Michellensterren koks. Op zaterdag- en zondagmiddag zijn er ook voor de kinderen leuke activiteiten. Ze kunnen speurtochten doen en smaaklessen volgen. Kortom een leuke dag uit voor het hele gezin.

Taste of Amsterdam kan je bezoeken van donderdag 24 juni t/m zondag 27 juni. Donderdag ben je welkom tussen 18:00 en 23:00 en de overige dagen van 12:00 tot 17:00 en van 18:00 tot 23:00. Er zijn verschillende tickets verkrijgbaar vanaf 15 euro in de voorverkoop tot vip-tickets van 65 euro. Klik hier om alvast tickets te bestellen! Kortom het ultieme dagje uit voor een ware foodie!

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.