Handboek voor de Vinex jager door Meneer Wateetons & Sjoerd Mulder

Handboek voor de Vinex jagerVroeger gingen de mannen nog met pijl en boog of met knuppels op pad om te voorzien in de levensbehoefte van het gezin. Tegenwoordig verlaten de mannen elke dag in hun lease-auto of per trein hun vinex-wijk om in de ‘grote boze’ buitenwereld geld te verdienen om zo hun gezin te voorzien van hun levensbehoeften. Maar daar komt verandering in de nieuwe man wordt namelijk weer een oerman, een man die weer jaagt en zijn gezin en zichzelf voorziet van voedsel en drank. Hoe dat gaat veranderen? Met het lezen van het Handboek voor de Vinex jager!

Meneer Wateetons en Sjoerd Mulder hebben inmiddels veel ervaring in de primaire levensbehoefte van de man, zij maken hun eigen worst en kaas en alcohol stoken gaat ze ook goed af. Deze ervaringen worden nu gebundeld in het ‘handboek voor de vinex-jager’.

Na de inleiding meer over de jacht, over de zelfvoorzienende kroegtijger en over voor als het oorlog wordt. Hoe jaag je op het land en het water, hoe maak je zelf je eigen blokje kaas, plakje worst en dorstlesser en hoe kan je al je etenswaar bewaren door te zouten, te drogen, te roken of te verzuren. Je leert je eigen kaaspers en rookkast maken, je krijgt dé tips die je echt nodig hebt als vinex jager en wordt aan de slag gezet en als je eenmaal alles zelf bij elkaar hebt gejaagd dan kan je ‘hups’ aan de slag met de recepten.

Handboek voor de Vinex-jager is een origineel cadeau voor Vaderdag (en uiteraard andere speciale dagen). Wel één tip voor de vrouw en kinderen: hou de cavia goed in de gaten! Laat je in ieder geval omscholen van vinex watje tot vinex jager, en wordt onweerstaanbaar!

Titel: Handboek voor de Vinex Jager
Auteur: Meneer Wateetons & Sjoerd Mulder
Uitgever: Prometheus
Verschijningsjaar: 2010
ISBN: 9789044614268
Winkelprijs: 16,95

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “Handboek voor de Vinex jager door Meneer Wateetons & Sjoerd Mulder”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.