Eetbare Tuin

Eetbare TuinEcht groene vingers heb ik niet, maar toch blijven er wel plantjes overleven in onze kleine tuin (op het noorden). Vandaag wordt het een ‘eetbare tuin’. Bij de Albert Heijn hebben we een een paprika-plant, een rode pepers-plant en een snoeptomaatjes-plant gekocht. Van de eerste twee kunnen we al ‘oogsten’, van de snoeptomaatjes nog niet die hebben nog wat zon nodig.

’s Middags bij de Intratuin, op zoek naar vulling van de potten, op het briljante idee gekomen om het te vullen met kruiden. Nu hebben we basilicum, oregano, peterselie (de platte), tijm, salie en een maggiplant in de tot kruidentuintje omgetoverde pot. Dat wordt straks dus een lekker soepje of een pastasaus met spullen uit eigen tuin. Smikkelen!

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.