SOS Piet Kinderlijk Eenvoudig

SOS Piet Kinderlijk EenvoudigIn dit deel van de serie SOS Piet, die verkrijgbaar was samen met de krant Het Laatste Nieuws, speciaal met gerechten die elk kind wel zou lusten en dat op een kinderlijk eenvoudige manier gebracht dat kinderen het bijna zelf kunnen maken.

Zo leer je zelf je eigen chocoladepasta maken, hoe je zelf in een handomdraai worstenbroodjes maakt en hoe je balletjes in tomatensaus nu precies maakt. Alles wordt in duidelijke stappen geschreven en in beeld gebracht en er is een foto van het eindresultaat. De punten die echt van belang zijn tijdens het maken van een recept worden aan het eind van het recept nogmaals herhaald, maar ook wat er fout kan gaan bij de recepten staat er bij (wat uiteraard niet gebeurt als je de recepten van Piet Huysentruyt goed opvolgt).

Kortom SOS Piet op zijn best in SOS Piet Kinderlijk Eenvoudig.

Titel: SOS Piet Kinderlijk Eenvoudig
Auteur: Piet Huysentruyt
Uitgever: Lannoo
Verschijningsjaar: 2009
ISBN: 541366084831105

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)