Libelle Proeven 3/2010

Libelle Proeven 3-2010De Libelle Proeven is deze week weer uitgekomen, en het mag zomer worden want dit nummer staat boordevol zomerse gerechten. Met maar liefst 96 recepten vind je geheid een favoriet gerecht voor deze zomer.

Zo vind je heel veel over grillen, je vuurdoop voor de barbecue, de lekkerste hamburgers, barbecue bijgerechten, vis op het rooster, grillen op z’n Zuid-Afrikaans en leer je hoe je de beste barbecue kiest. Verder is het ook tijd voor tapas, is het tea-time in de tuin met de lekkerste ‘snoepjes’, en worden er gerechtjes met fruit gemaakt.

In ‘meesterwerk’ chef Ken Verschueren, hij werkte ooit voor Sergio Herman en kookt nu de sterren van de hemel in zijn eigen restaurant ‘De TuinKamer‘, naast een interview geeft Ken ook een aantal van zijn favoriete recepten prijs. Daarnaast meer over de Tierenteynmosterd, een begrip in België en ver daar buiten, mannen in de keuken, de ‘nieuwe’ man vindt koken leuk en de Proeven-reis gaat naar Frankrijk, naar de streek ‘Rhône-Alpes’.

Kortom in dit nummer heel veel zomerse gerechten en zomerse reportages! Laat de zomer maar komen.

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Libelle Proeven 3/2010”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.