Jamie Magazine 10

Jamie Magazine 10Let’s get fresh! Oftewel ga voor verse producten. Maak je eigen tuintje en kook met seizoensproducten voor heerlijke diners. Met de tips uit deze Jamie Magazine gaat dat zeker lukken!

Paul Dring en Gennaro Contaldo zoeken in de velden naar eetbare planten in het wild, Gennaro maakt er weer een aantal recepten mee. Schrijven onder invloed? Is dat een beeld wat we bij wijnschrijvers hebben? Hoe doen ze het eigenlijk? Lekker zijn de ‘tussen-maaltijden’ van Andy Harris, want de ene keer is het bloedwarm en de andere keer staat de verwarming weer aan. Wat kan je eigenlijk in deze periode op tafel zetten.

Verder krijg je een voorproefje uit het boek ‘a la Grecque’ van Pam Talimanidis. Wordt er een memorial geschreven over de helaas overleden ontdekster van Jamie Oliver, Rose Gray. Spaanse carnivoren maaltijden van Andy Harris, vanalles over honing, Paul Dring ontdekt de Nederlandse keuken in Amsterdam met een grappige vertaling van echt Nederlandse ‘culi’ eten.

Vanaf dit nummer vind je geen recepten-poster meer in de Jamie maar krijg je nog wel steeds het ‘maand-menu’ met lekkere en makkelijke recepten. Dit en meer lees je in dit nummer van Jamie Magazine.

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.