Magazines

Kon ik al geen boekwinkel voorbij lopen zonder even naar binnen te glippen, ook de tijdschriftenwinkels zijn niet veilig voor me. Even snuffelen door de nieuwe kookmagazines en ook door de nieuwste glossies. Als ik net de trein gemist heb eventjes binnen lopen bij de Bruna op het stationsplein van Utrecht (ze hebben er zelfs twee), op vrijdagochtend in mijn ‘geboortedorp’ de Readshop bekijken en tijdens de weekboodschappen bij de Albert Heijn wordt uiteraard het tijdschriftenrek niet overgeslagen.

Helemaal een walhalla zijn de IMS-winkels in België (en sindskort is er ook één in Breda) met heel veel buitenlandse titels, soms ontdek je daar echt de leukste kookmagazines. Maar uiteraard liggen die winkels ook vol met allerhande andere magazines uit verschillende delen van de wereld (vooral Engels-, Duits- en Frans- talig) die vrouwen en mannen leuk vinden. Ook bij de andere tijdschrifthandelaren in België kan ik een tijdje doorbrengen, zoeken naar Vlaamse kookmagazines en de Vlaamse lifestyle- en vrouwen-bladen.

Bij een bezoek aan België hoort dus steevast een tocht langs veel tijdschrift-verkooppunten, maar eigenlijk geld dat voor elke stad die ik bezoek. Bladeren, nieuwtjes oppikken. Kan er soms geen genoeg van krijgen. Tijd om even lekker te bladeren, te lezen en te kijken!

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)