Foodies Juni 2010

Foodies Juni 2010Sprankelende geluksmomenten op je bord, wie wil dit nu niet. Volgens de cover van deze Foodies zal dit met dit nummer zeker lukken. Misschien wordt je wel gelukkig van de lekkere groentetaarten die in dit nummer staan, van de Engelse klassieker: eton mess, een klassiek dessert met meringues en slagroom of van de heerlijke desserts met aardbeien.

Verder krijg je ook voorproefjes uit de kookboeken Hapas van Ingrid van Koppenhagen en Yolanda van der Jagt en I Love Cake, Taart en Koekjes van Trish Deseine. Ook laat Paul van Waarden zijn top drie van favoriete kookboeken zien. In de kookschool wordt er stapsgewijs penne met ovenkaas en spinazie en involtini met parmaham gemaakt.

Daarnaast gaat Foodies naar Marga Vugs voor haar beroemde edik, kijkt Foodies een dagje mee bij restaurant Fa. Pekelhaaring en wordt aan topkok Paul Pollux van restaurant Aubergine wat hij thuis eet. In de tips & tricks maakt Jeroen Vesters iets met artisjokken en is er een nieuwe columnist namelijk Jeroen Thijssen.

Dit en veel meer zoals recepten met steak en recepten uit de Oost-Europese keuken lees je natuurlijk in dit bijna-zomerse nummer van Foodies. Klik hier voor een voorproefje van deze Foodies!

www.foodiesmagazine.nl

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.