delicious. Juni 2010

delicious. Juni 2010100% Italiaans is dit juni-nummer van delicious. Ontdek de smaken die Valli Little ontdekte toen zij een reis door Italië maakte, maak de doordeweekse Italiaanse gerechten of bekijk alvast het voorproefje van het nieuwste boek van Merijn Tol en Nadia Zerouli ‘Bismilla Arabia’, over de invloeden van de Arabische keuken op het Italiaanse eiland Sardinië. Verder staan de culi-adressen in het teken van Italië uiteraard, leer je zelf verse pasta maken en neemt Ellen Dekkers een Siciliaanse wijn onder de loep.

Verder gaat Bill Granger aan de gang met oud brood, want ook daar kan je nog wat mee. De heren van Mister Kitchen gaan de boer op en Jamie Oliver maakt speciaal voor de zomer wat light bites gerechtjes.

Kortom je komt in Italiaanse sferen met deze delicious. Klik hier voor een voorproefje van deze 100% Italië nummer van delicious.

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)