BBC GoodFood Juni 2010

BBC GoodFood Juni 2010Maak iets nieuws deze maand, dat gaat zeker wel lukken met dit nummer van BBCGoodFood, gewoon lekker relaxed zomers koken.

Maak bijvoorbeeld de ‘feelgood’ maaltijden van Gizzi Erskine, maak eens wat anders met gehakt of maak de zomerse maaltijden van Jamie Oliver. In the modern vegetarian deze keer Thomasina Miers, ooit winnares van BBC’s MasterChef. James Martin maakt allerlei feestelijke zoetigheden en zelfs in BBC GoodFood gerechten voor tijdens de wedstrijden van het wk voetbal.

In we love to cook maken de kinderen gerechtjes met als hoofdingrediĆ«nt aardbeien. Neem een kijkje in de keuken van Mary Berry en lees meer over de laatste kookprogramma’s op tv en krijg de recepten uit de kookprogramma’s.

Dit en meer lees je in dit zomerse nummer van BBC GoodFood.

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.