Olive Juni 2010

Olive Juni 2010Olive, het Italiaanse nummer! met de meest spectaculaire desserts, een makkelijk Toscaans menu en heerlijke, en toch goedkope Italiaanse wijnen.

Verder de perfecte zomer vis, John Torode maakt een gemakkelijk geroosterde heilbot, Gordon Ramsay bouwt een feestje met zalm en Matt Tebbutt maakt sardines met chorizo. Uiteraard ook in dit nummer een maand vol recepten met 5 lunchtrommel ideeën, een zomers lunchmenu, 3 vegetarische hoofdmenu’s, 4 zoete dingen, 5 snelle bijgerechten, 5 zomerse salades, 4 voorgerechten van het seizoen en een cocktailrecept.

In de rubriek ‘eat like a local’ maakt Jamie Oliver Griekse recepten en heeft Olive een reisgids gemaakt met de beste tips over Griekenland op een rij. In eigen land bezoekt Olive de streek Monmouthshire en daar vinden zij weer de lekkerste culinaire adressen. Natuurlijk kan de Italiaanse stad Bologna niet achterblijven in dit Italiaanse nummer, Olive weet de duurste en goedkoopste adressen te vinden in Bologna waar je goed kan vertoeven. Als afsluiter in Olive Heroes ‘Carluccio’s‘ en de gastronomie van Italië.

Kortom weer een lekker vol nummer! Klik hier voor een voorproefje van deze Olive!

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.