Good To Know Recipes Mei 2010

Good To Know Recipes Mei 2010Een nieuw Brits kookmagazine ‘Good To Know Recipes‘, een magazine met goedkope, snelle en makkelijke recepten, die ook nog gezond en lekker zijn. Het magazine heeft daarnaast ook een site met nog meer recepten en video’s van recepten uit het magazine zelf waarin je de stappen nog beter kan volgen.

In dit nummer de recepten van 4 favoriete MasterChef puddings, een voorproefje uit het MasterChef Cookbook, 10 manieren met kaas en van alles met spinazie. Verder hoe maak je binnen een half uur de lekkerste muffins, krijg je een voorproefje uit het boek bake & decorate van Fiona Cairns en staan de lekkerste lentesoepjes op een rij.

Good To Know Recipes is een leuk nieuw kookmagazine met makkelijke recepten die iedereen kan maken.

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)