Culinaire Ambiance Mei 2010

Culinaire Ambiance Mei 2010Steekwoorden van deze Culinaire Ambiance zijn verse kaas, biowijnen, Andalusië, palingrestaurants, Kortrijk en primeurgroenten, het belooft dus een lekker nummer te worden.

Zo is het nu tijd voor het witte goud, Ambiance neemt een kijkje op aspergeboerderij Spitsbroek en de chef-kok van restaurant De Oosthoek maakt er smakelijke gerechten mee. Peter Goossens gaat aan de slag met de oosterscheldekreeft, Geert en Bart Vandenhove van restaurant Prêt-à-Goûter maken recepten met verse kaas, zowel in hartige als zoete gerechten.

Verder maakt Geert van Hecke de hippe klassieker meivis in ’t groen, als beste hobbykok van Vlaanderen maakt Claudia Allemeersch in Claudia’s keuken een gepersileerd lamskroontje met botergroentjes, meirapenpuree, tijmjus en pesto. Wat moet je weten over de gietijzeren cocottes, hoe lekker is Andalusië en de lekkerste plekjes in Kortrijk.

Dit en veel meer culinaire nieuwtjes, recepten en weetjes staan in dit nummer van Culinaire Ambiance. Bekijk hier een voorproefje van een eerder verschenen nummer van Culinaire Ambiance!

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)