Lekker Leven 4/2010

Lekker Leven 4-2010Voetbal! Dat is het thema van deze Lekker Leven. Nu het wk voetbal zo dichtbij komt is het ook tijd voor een heus voetbaldiner en langs de lijn snacks. Uiteraard missen de wk weetjes niet en staan de nieuwste bungels ook op het veld.

Verder laat chef-kok Marco stapsgewijs zien hoe je een lekkere en snelle hollandaisesaus maakt, meer over diervriendelijk eten en wat Super de Boer er zelf aan doet. Doordeweeks wordt er gekookt met producten van Super de Boer zoals cola en chips …

Voetbal, voetbal en een beetje “anti-voetbal” in dit nummer van Lekker Leven. Lekker Leven is gratis af te halen bij Super de Boer. Klik hier om het magazine online door te bladeren.

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.