La Cucina Italiana Mei 2010

La Cucina Italiana Mei 2010Ultieme Italiaanse recepten vind je ook weer in dit nummer van La Cucina Italiana. In broodbakken een recept voor lekkere majoraanbroodjes, wordt de focus gelegd op asperges en rode desserts en het ingrediënt van de maand is de wortel, een artikel boordevol weetjes en wist-je-datjes over de wortel. Ook wordt in beelden uitgelegd hoe je een peultjes-taart en doperwtentaartjes maakt en staan de Italiaanse aperitivi en digestivi op een rij.

Verder een voorproefje uit het nieuwe kookboek ‘De Smaken van Italië’, wordt er in de wereldkeuken een recept uit Senegal bereid namelijk yassa ginaar, staat in de kookschool kalfslever centraal, zo wordt er stapsgewijs onder andere een kalfslever op Venetiaanse wijze gemaakt en geeft de chef tips over spaghetti aglio e olio. De reis gaat deze keer naar Milaan.

Sinds 1928 is La Cucina Italiana in Italië het maandblad over de authentieke Italiaanse keuken. Klik hier voor een voorproefje van het laatst verschenen nummer van La Cucina Italiana.

www.cucinait.nl

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.