Culi Moederdagcadeautjes

Het is zo leuk om moederdagcadeautjes te krijgen, vooral als je het helemaal niet verwacht. Mijn stiefdochter, of zoals we zelf zeggen halfdochter (zij noemt mij halfmoeder) had helemaal zelf cadeautjes bedacht en gekocht.

Met wat hints kreeg ik vrijdag het eerste cadeau. Daar hoorde de hint chocolade-pudding bij (inclusief recept uitgescheurd). Dit bleken 4 mini-pudding vormpjes te zijn. We moesten daarom zaterdagochtend vooral Saroma puddingpoeder en melk kopen dan kon zij ’s avonds voor het toetje zorgen.

Zaterdag mocht ik het tweede cadeautje openen. De hint hierbij was het boekje Bakfeest! van Kitty de Wolf wat ze na lang zoeken in mijn boekenkast vond. Het tweede cadeautje was gouden cupcakevormpjes (van papier). Dat wordt dus binnenkort weer samen cupcakes bakken.

En of het nog niet genoeg was, mocht ik vandaag het laatste cadeautje open maken. Ook hierbij hoorde de hint Bakfeest! van Kitty de Wolf. Dit was rose rolfondant, hiermee konden we de cupcakes mooi gaan versieren en hoefden we niet persé naar Duitsland te gaan om het daar in de supermarkt te kopen.

Al gauw hadden we al plannetjes om de cupcakes te gaan versieren. Alleen nu nog ten uitvoer brengen maar dat zullen we wel binnenkort gaan doen. Al die cadeautjes waren bij elkaar helemaal een uitgedacht plan, waarbij ze heel veel dingen in haar oren geknoopt had. Zo lief!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.