Boodschappen Mei 2010

Boodschappen Mei 2010Het is weer tijd voor asperges volgens Boodschappen met recepten zoals pikante asperges uit de wok, crostini’s met asperges en kaaskrullen en aspergesoep met geroosterde rauwe ham.

Verder in dit nummer ‘vis met een extra bite’, recepten met vis voor de slanke lijn, een viergangen lentegroen menu en zoals altijd een aantal ‘goedkope’ gerechten in budgetkoken. Daarnaast wordt in lekker vers een gebakken kaasplak gemaakt samen met Jarusha, in Kookkunst laat studente Wies van de opleiding Food Design & Innovation een gezonde groenteshot zien in eetbare glaasjes en de familie Keetman laat Hilversum zien inclusief een recept wat hun op het lijf is geschreven.

Dit en meer lees je in het mei nummer van Boodschappen. Kijk hier waar je het magazine gratis kan afhalen.

(15 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Boodschappen Mei 2010

  1. Waar kan ik het artikel:
    De familie Keetman laat Hilversum zien inclusief een recept wat hun op het lijf is geschreven (9 mei 2010 oplage van Boodschappen) lezen “on line?”.
    Ik woon in Canada

    1. Jammer genoeg is de Boodschappen nog niet online te bekijken (heb het in ieder geval nog nooit op de site van Boodschappen gevonden).

      Gr. Anja

Reacties zijn gesloten.