Mary Poppins Kookboek

Mary Poppins KookboekTer ere van Mary Poppins musical kon je een tijdje terug via het AD het Mary Poppins kookboek reserveren voor het luttele bedrag van twee euro. Nu kon het dan eindelijk afgehaald worden.

Het 68 pagina tellende kookboek staat helemaal in het teken van Engelse recepten in de Mary Poppins sfeer. Het boek is ingedeeld in ‘supercalifragilisticexpialidaties – sandwiches & wraps’, ‘met een klein schepje suiker – zoete hapjes en taarten’, ‘elke dag een fijne dag – hartige taarten en hapjes’, ‘tamelijk voortreffelijk – typische high tea’ en ‘bonus – Mary’s thee favorieten’. Gemiddeld heeft elk hoofdstuk 5 recepten, de recepten zijn voorzien van een foto van het eindresultaat en van foto’s van de Mary Poppins Kookboek.

Het is een leuk kookboek met mooie (en lekkere) foto’s voor de Mary Poppins fan, maar ook van liefhebbers van de Engelse keuken en dan vooral liefhebbers van de high tea en alles daarom heen.

Titel: Mary Poppins Kookboek
Verschijningsjaar: 2010
In samenwerking met: Joop van den Ende Theaterproducties, AD, Smulweb,
Met medewerking van: Smulweb Kookcollege

(20 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.