Allerhande 05/2010

Allerhande 5-2010Lekker lang van het weekend genieten, daar draait het om in deze Allerhande. Scoor tijdens een zonovergoten weekend met de braai, barbecue op zijn Zuid-Afrikaans of scoor tijdens het weekend met een asperge gerecht.

Tijdens het weekend heb je ook wat meer tijd voor het ontbijt, daarom 10 ontbijtrecepten. In wie? wat? wijn! staan de Zuid-Afrikaanse witte wijnen centraal. Maak zelf de karbonade met kummeljus van restaurant Ratskeller uit Aken.

In het trenddossier lees je alles over de keuken van 1001 smaken, de laatste culinaire trend leid namelijk naar Egypte, Libanon en Tunesiƫ. Lekker zijn ook de tapas recepten en de recepten van de thuiskoks Sharon en Heleen.

Als bijlage in deze Allerhande de Allerbeauty, 20 pagina’s speciaal voor je lijf. Kortom er valt weer veel te lezen en te bladeren door deze Allerhande.

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.