Donna Hay Magazine 49

Donna Hay Magazine 49In deze Donna Hay Magazine de snelle 50, 50 snelle maaltijd idee├źn voor elke avond van de week. Verder een mooi zomers menu wat je doet herinneren aan een rustiek Toscaans feest. In de rubriek ‘how to cook’ leer je hoe je zelf chilisaus maakt en met die zelfgemaakte chilisaus maak je de gerechten die hierbij horen.

Geniet ook in de rubriek ‘special days’ van de zomerse dagen, met echt tropische gerechten die doen denken dat je op een ‘bounty’ eiland bent, lekker veel recepten met tomaten en allerlei taco-recepten. Bij lekker weer horen ook heerlijke zoetigheden zoals de frambozen-gember-cheesecake, aardbei-swirl-semifreddo of een gekarameliseerde banaan en kokosnoot cake. In de stijlgids zomer, hoe houd je de zomer lekker lang in huis.

Kortom dit nummer van Donna Hay Magazine staat bol van zomerse heerlijkheden. Laat het zonnetje dus maar schijnen!

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)