Lekker Fris

Lekker FrisAls de zon een beetje gaat schijnen is het ook weer tijd voor salades. In het boek ‘Lekker Fris’ vind je heel veel salades en niet alleen zomerse salades ook salades om in de winter van te genieten.

Lekker Fris begint met een ‘cursus slavaardigheid’, daarna vind je veel salade-recepten die zijn ingedeeld in ‘bij het zwembad’ met spetterende salades, ‘lunch met vriendinnen’ waarin veel licht en luchtige salades te vinden zijn, ‘lunchpakket’, met salades voor nieuwe energie onderweg en ‘warme winter’ hartverwarmde ideeën voor kille dagen en avonden.

Veel recepten zijn voorzien van een foto van het eindresultaat. De recepten zijn makkelijk te volgen en de gebruikte ingrediënten zijn algemeen verkrijgbaar. Verder wordt Lekker Fris opgeleukt door allerlei vrolijke randjes waardoor het boek een zomerse uitstraling krijgt.

Lekker Fris is een boek waaruit je veel ideeën en inspiratie kan op doen voor een heerlijke salade. Daarnaast krijg je lekker veel recepten, voor een leuke prijs!

Titel: Lekker Fris
Uitgever: Terra
Verschijningsjaar: 2010
ISBN: 9789089891877
Winkelprijs: 16,95

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.