Kookologie door Charlotte Borggreve & Ingrid Robers

Kookologie - Charlotte Borggreve & Ingrid RobersDe keuken is binnenkort het domein van de kinderen, helemaal als ze het boek ‘Kookologie’ van Charlotte Borggreve en Ingrid Robers hebben gelezen. Kookologie is een kinderkookboek boordevol met kook- en knutselideeën.

Natuurlijk begint ‘Kookologie’ met hoe je in de keuken hoort te werken, veiligheid boven alles uiteraard. Verder is het boekje ingedeeld in verschillende thema’s, te weten: ontbijtje, griezeldiner, cocktailparty, tv diner, spreekwoorden, schoolziek, eetcadeautjes, rondjes, picknick in de kamer, glitterdiner, dierendag, chocolade surprise, rood, eetbare plantentuin, bentobox, smikkelspel, multicultimix, weg met de tandarts, fopdiner en feestje. Kortom je vindt echt wel iets in dit boek wat je leuk vindt om te gaan maken. De recepten zijn duidelijk en je ziet precies hoe het eten er eigenlijk uit hoort te zien. Tussen de recepten door staan allerlei leuke tips om te knutselen zodat het feestje helemaal compleet wordt.

Kookologie is een kook- en knutselboek voor kinderen met lekker gekke recepten, leuke knutselcadeautjes en allerlei maak- en versiertips. De keuken is binnenkort dus verboden terrein voor ouders. Al helemaal enthousiast, neem dan ook een kijkje op het blog van Kookologie op dit blog kan je weer allemaal nieuwe ideeën opdoen.

Titel: Kookologie
Auteur: Charlotte Borggreve & Ingrid Robers
Uitgever: Orange House
Verschijningsjaar: 2010
ISBN: 9789490128036
Winkelprijs: 12,95

(16 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.