Rosa’s Italiaanse Keuken door Rosa Mitchell

Rosa's Italiaanse Keuken - Rosa MitchellDe Siciliaanse keuken is hip, zo zijn er dit jaar al meer kookboeken verschenen over deze keuken, één ervan is Rosa’s Italiaanse keuken, originele recepten van Sicilië. Rosa Mitchell laat met de recepten in haar boek zien dat alles zelf en vers te maken is.

Na een inleiding waarin Rosa verteld over haar leven op Sicilië, goede producten, koken en het genieten met de familie kan je aan de gang met de Siciliaanse recepten. De recepten zijn ingedeeld in ‘antipasto’, ‘soep’, ‘pasta’, ‘vlees en vis’, ‘groente’ en ‘zoetigheid’. Veel van de recepten zijn voorzien van een foto van het eindresultaat en/of van een inleiding over het gerecht, een anekdote of handige tips. De recepten zijn soms kort en soms ook lang. Voor zowel de beginnende als gevorderde hobbykok zijn er recepten te vinden in Rosa’s Italiaanse keuken.

Rosa Mitchell bevat naast de foto’s van de gerechten ook veel sfeerfoto’s, familiefoto’s en foto’s van Sicilië. Daarnaast is het een kleurrijk boek door de verschillende illustraties. Rosa’s Italiaanse keuken biedt een kijkje in de keuken van iemand die authentieke gerechten van Sicilië met liefde bereid.

Titel: Rosa’s Italiaanse Keuken
Auteur: Rosa Mitchell
Uitgever: Van Dishoeck
Verschijningsjaar: 2010
ISBN: 9789047511823
Winkelprijs: 24,99

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.