FoodLovers Festival 2010

Foodlovers Festival 2010Half mei, net na hemelvaart, strijkt het FoodLovers Festival neer in het hartje van de Betuwe. Op 15 en 16 mei zal in het veilinghuis in Andelst een feest zijn met kleuren, geuren, smaak en muziek.

FoodLovers Festival is een nieuw, jaarlijks terugkerend, event waarbij het draait om lekker en vernieuwend eten en drinken voor de thuiskok. Op een centraal kookeiland zullen koks op een interactieve manier hun kunsten vertonen aan het publiek en gebruiken daarbij pure ingrediënten. Zij geven extra aandacht aan biologisch geteeld groente en fruit, denken aan de vergeten groenten van eigen bodem en houden uiteraard van seizoensproducten.

Als publiek kijk je de kunst af van de professionele koks, maar je kan ook zelf aan de gang gaan bij één van de vele workshops. Daarnaast zijn er ook culinaire stands waarbij je de mooie en eerlijke producten direct kan kopen. Bekende namen zijn er ook op het FoodLovers Festival, te weten Ramon Beuk, hij presenteert zijn nieuwe concept Food Emotions op het kookeiland en Andy MacDonald, hij geeft vier workshops over het koken met Alpro Soya.

Daarnaast kan je zaterdag feesten tijden de FoodLovers party met verschillende top dj’s en wordt er zondag kookworkshops gegeven voor de kinderen.

Kortom voor iedereen is er wat te beleven op dit nieuwe ‘foodevent’ FoodLovers Festival.

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.