Hapas door Ingrid van Koppenhagen & Yolanda van der Yagt

Hapas - Ingrid van Koppenhagen & Yolanda van der YagtBinnenkort staan er tijdens een verjaardag of ander feestje geen plakjes worst of blokjes kaas op tafel maar echte hapas, tapas met een Hollandse twist, zeker als je aan de slag gaat met de recepten uit het boek Hapas.

Na de inleiding met handige tips voor een goede voorbereiding kan je beginnen aan de hapas. De hapas zijn ingedeeld in ‘vegetarische hapas’, ‘hapas met vis, schaal- en schelpdieren’ en ‘hapas met vlees’. De recepten zijn voorzien van een foto van het eindresultaat en zijn in duidelijke stappen beschreven. Bij veel recepten vind je handige tips of leuke variaties zodat je de hapas net een andere twist kan geven. Natuurlijk gebeurt het dat er onverwacht bezoek voor de deur staat, ook hiervoor weten de schrijfsters van ‘Hapas’ raad. Zorg voor een goede basisvoorraad, wees creatief en vries in. Bij lekkere Hollandse hapjes hoort ook een goed glaasje wijn. Daan en Elvire Dijkman van Marotte Vins hebben verschillende wijnen geselecteerd die goed bij de hapas uit dit boek passen.

Hapas van Ingrid van Koppenhagen en Yolanda van der Jagt is een mooi en kleurrijk vormgegeven boek, waarmee je met handige tips en idee├źn je keukenkastjes kan leegplunderen, want je hebt meer in de keukenkastjes en koelkast staan dan je denkt, en de lekkerste hapas op tafel kan zetten. Kortom met Hapas kan je een goed feestje bouwen, van hapje tot een goede bijpassende wijn.

Titel: Hapas, Tapas met een Hollandse Twist
Auteur: Ingrid van Koppenhagen & Yolanda van der Jagt
Uitgever: De Boekenmakers
Verschijningsjaar: 2010
ISBN: 9789077740620
Winkelprijs: 19,95

(15 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.