Bakfeest! Cupcakes & Zo door Kitty de Wolf

Bakfeest! Cupcakes & Zo - Kitty de WolfHoe versier je je cupcakes? In het boek Bakfeest! Cupcakes & Zo geeft Kitty de Wolf veel voorbeelden van allerhande versierde cupcakes. Een boek vol inspiratie om zo je cupcakes eens anders dan anders te laten uitzien.

Bakfeest! start met het basisrecept voor cupcakes en botercrème en informatie over rolfondant, marsepein, glazuur en icing. Vervolgens begint het versieren van de cupcakes, Kitty de Wolf heeft maar liefst 39 versierde cupcakes in allerlei variaties gemaakt. Zo is er een ‘in love’ cupcake, een voetbal cupcake, high tea cupcakes, sint cupcakes en kerst cupcakes. Kortom genoeg ideeën. De recepten zijn allemaal voorzien van een foto van het eindresultaat, heeft een handig boodschappenlijstje en is in duidelijke stappen beschreven.

Met de ideeën uit Bakfeest! Cupcakes & Zo verras je iedereen met je zelf versierde cupcakes! Dus bak de cupcakes of muffins, haal marsepein, rolfondant en verschillende kleurstoffen in huis, ga aan de slag in de keuken en maak hippe cupcakes!

Titel: Bakfeest! Cupcakes & Zo
Auteur: Kitty de Wolf
Uitgever: Tirion
Verschijningsjaar: 2010
ISBN: 9789021338699
Winkelprijs: 14,95

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.