Foodies Mei 2010

Foodies Mei 2010Buiten eten voor het ultieme lentegevoel, dat gaat zeker lukken met de recepten uit dit nummer van Foodies. Geniet van de asperge gerechten en van de informatie over de asperge van zowel de teler, de chefkok en de kunstenaar. Geniet ook van de lekkere borrelhapjes, de simpele gerechten waarbij je tijd overhoudt om lekker loom te genieten en recepten met rabarber.

Verder proef de smaken van Portugal, krijg je een voorproefje uit het kookboek ‘verrukkeluk vers’, inclusief een aantal recepten. In de Foodies Kookschool leer je stapsgewijs een broodje visburger en aardbeiengebakjes maken. De klassieker van de maand komt deze keer uit de Italiaanse keuken: ragu bolognese. Jeroen Vesters porcheert een ei en maakt eggs benedict. Hoe doet Jeroen dit nu precies? In het Foodies smaaktest wordt deze keer yoghurt getest.

Lees het interview met de ‘krokettenman’ Eric Swaghoven’ van Valuas, in ‘wat eet de kok?’ wordt Paul van Waarden geïnterviewd. Lodia van Pamelen verteld over de Tong Tong Fair.

Weer een heerlijk lentenummer, vol recepten voor zonnige dagen in deze Foodies. Klik hier voor een online voorproefje van het mei-nummer van Foodies.

www.foodiesmagazine.nl

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.