Pronto Leven en Eten in Italië

Pronto - Leven en Eten in ItaliëAldi heeft weer een kookboek in de winkel liggen voor maar 6,99: Pronto Leven en Eten in Italië. In dit kookboek vind je 60 lekkere, makkelijke recepten en weetjes over Italiaanse steden en meer. Het boek is ingedeeld in ‘antipasti’, ‘primi’, ‘secundi’, ‘salate e contorni’, ‘diverso’ en ‘dolce’. In elk hoofdstuk vind je naast recepten ook andere artikelen zoals ‘la famiglia’, ‘la moda’, ‘l’acqua e vino’, ‘lo sport’, ‘il film’ en ‘l’arte’. De steden die behandeld worden in het kookboek zijn Rome, Florence, Milaan, Venetië, Napels en Turijn. De recepten in Pronto zijn vrij simpel en of het echt Italiaans is betwijfel ik. Voor een snelle maaltijd is het een leuk boek om wat ideetjes mee op te doen.

Titel: Pronto Leven en Eten in Italië
Verschijningsjaar: 2010
In opdracht van: Aldi

(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)