GoodFood Zomerspecial 2010

GoodFood Zomerspecial 2010De zomerspecial van de Nederlandse GoodFood is weer te koop! Een nummer met maar liefst 140 zonnige recepten. Laat de zon dus maar schijnen!

In dit nummer maakt Jeremy Vermolen een zomers verrassingsmenu met maar liefst 5 gerechten. Bij een zomerse dag hoort uiteraard een barbecue, maak nu zelf de lekkerste barbecuegerechten. Beleef de gerechten van Mochi thuis, maak de mooiste en lekkerste taarten en maak kleine hapjes voor de high-tea. Daarnaast ook nog ijskoude ijsrecepten, gerechtjes voor in de picknickmand en bijzondere recepten met meloen.

Verder wordt er een kijkje genomen bij een Nederlandse wijngaard ‘Wijnhoeve de Kleine Schorre‘, gaat de culi-reis naar Guernsey, is er een portret van Henk Savelberg, één van de pioniers van de Nederlandse gastronomie en meer over het paarse goud uit de Provence: lavendel.

Dit en veel meer lees je in de zomerspecial 2010 van de Nederlandse GoodFood. Dit kookmagazine is alleen verkrijgbaar in de losse verkoop en kost 6,95.

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.