Puur Gezond! Slank in 8 stappen door Karine Hoenderdos

Puur Gezond! Slank in 8 stappen - Karine HoenderdosAfvallen met lekker en echt eten belooft het boek ‘Puur gezond! Slank in 8 stappen van Karine Hoenderdos ons en wie wil dat nu niet. Geen pakjes en zakjes maar lekkere verse ingrediënten voor je dagelijkse maaltijden.

Het boek is ingedeeld in 6 delen. In het eerste deel, deel A, wordt uitgelegd hoe het Puur Gezond! afslankplan werkt, lees je over waarom puur eten belangrijk is, wat de valkuilen in de supermarkt zijn, wat de 10 spelregels zijn en kan je aan de hand van een vragenlijst bekijken hoe je er voor staat. Vervolgens leer je in deel B hoe je in 8 weken naar een gezond eetpatroon werkt.

Elke week wordt een ander onderdeel van het dagelijkse eetpatroon aangepakt. Je hoeft dus niet van de één op de andere dag je hele eetpatroon aan te passen en dat heeft als voordeel dat dit gezonder eet-plan ook op de langere termijn beter werkt. Zo worden onder andere het ontbijt, de tussendoortjes en het drinkpatroon aangepakt en leer je tijd te maken voor ontspanning en beweging. Tussen de eet- drink- en beweeg-informatie staan ook interessante foodfacts en wordt er ook naar de psychologische kant gekeken, want wat zou je nu eigenlijk tegen houden om gezonder te eten? Na de 8 weken kan je weer een vragenlijst invullen om te zien wat je nu bereikt hebt.

In deel C worden de weekmenu’s en bij behorende recepten getoond. De weekmenu’s zijn voorzien van tips en de recepten zijn duidelijk beschreven en zijn voor iedereen te maken. Sommige recepten zijn voorzien van een foto van het eindresultaat en weer andere met handige weetjes en tips.

Deel D staat in het teken van eerste hulp bij afvallen want afvallen gaat nu eenmaal niet van een leien dakje. Dit hoofdstuk legt uit waarom afvallen zo moeilijk is en waarom het lichaam verzet pleegt. In deel E lees je meer over de site Puur Gezond! en in deel F vind je de aanbevolen literatuur en bronnen. Verder lees je in de bijlages wat je als basisvoorraad hoort te hebben en vind je een handig beweegplan om in te vullen.

Puur Gezond! Slank in 8 stappen leer je hoe je gezonder en lekker gaat eten door middel van verse producten, je verhoogt je kennis van natuurlijke voedingsmiddelen en leert goed te bewegen. Door dit plan merk je snel effect, krijg je meer energie en val je af. Wat wil je nu nog meer?!

Blader hier online voor een voorproefje van Puur Gezond! Slank in 8 stappen of klik hier om het eerste hoofdstuk bij Bol.com te lezen. Neem ook een kijkje op de site Puur Gezond!Titel: Puur Gezond! Slank in 8 stappen
Auteur: Karine Hoenderdos
Uitgever:
Thoeris
Verschijningsjaar: 2010
ISBN: 9789072219671
Winkelprijs: 19,95

(45 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Puur Gezond! Slank in 8 stappen door Karine Hoenderdos”

  1. Verassend .
    Ik hoef niks te weten want ik weet altijd de mensen te vinden die het weten .
    Dank je wel .
    Eindelijk duidelijkheid omtrent het Jo Jo effect .

    Johan Groeneveld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.