Pasta’s door Patrick Caignau

Culi box Pasta's - Patrick CaignauPasta’s bij menigeen een favoriet tijdens het avondeten. In het boekje pasta’s staan de lekkerste snel klaar recepten met pasta op een rij. het boek is ingedeeld in ‘hapjes’, ‘voorgerechten en salaldes’, ‘vlees’, ‘vis’, ‘veggie’ en ‘nagerechten’. Een aantal recepten in het boekje zijn voorzien van leuke weetjes en weer andere recepten zijn voorzien van een foto van het eindresultaat. Wie denkt dat de nagerechten zonder pasta zijn, kijkt uit zijn ogen, zelfs de nagerechten hebben als ingredi├źnt een pasta soort. Kortom van begin tot eind kan je pasta op tafel zetten. Lekker en snel klaar, heerlijk toch?

Pasta’s komt uit de culi-box met maar liefst 10 kookboekjes wat te koop is tijdens het Prijzencircus 2010 van V&D.

Titel: Pasta’s
Auteur: Patrick Caignau
Uitgever: Borgerhoff & Lamberigts
Verschijningsjaar: 2008
ISBN: 9789085106722

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.