Afrodisiaca door Patrick Caignau

Culi box Afrodisiaca - Patrick CaignauIs het waar dat voedingsmiddelen zinnenprikkelende eigenschappen hebben? Volgens het boekje Afrodisiaca wel. Het boekje combineert het culinaire met het passionele. He boekje is ingedeeld met recepten voor bijna elk uur, het start om 10 uur ’s ochtends met wentelteefjes van rozijnenbrood’ en eindigt om 11 uur ’s avonds met onder andere warme vloeibare chocoladekroketjes. Veel van de recepten zijn voorzien van weetjes en sommige recepten zijn voorzien van een foto van het eindresultaat. Een grappig boekje maar of de gerechten nu echt lustopwekkend zijn? Ik weet het zo net niet.

Titel: Afrodisiaca
Auteur: Patrick Caignau
Uitgever: Borgerhoff & Lamberigts
Verschijningsjaar: 2008
ISBN: 9789085106739
Winkelprijs: 12,50 (Culibox met 3 boekjes)

(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.