Fast Food door Patrick Caignau

Culi box Fast Food - Patrick CaignauEen boekje vol met de lekkerste fast food klassiekers. Geen junk food, maar zelf gemaakte snacks van over de hele wereld. Het boekje is ingedeeld in ‘snacks’, ‘apero’, ‘salades’, ‘dinner’, ‘on the side’ en ‘sweet’. In Fast Food vind je recepten zoals een echte croque monsieur (of zoals wij het hier noemen de tosti), garnalencocktail, salade caprese en nasi met kip. Kortom allerlei snelle gerechtjes die je nu zelf thuis maakt in plaats van afhaalt bij de plaatselijke snackbar, pizzeria of Chinees.

Titel: Fast Food
Auteur: Patrick Caignau
Uitgever: Borgerhoff & Lamberigts
Verschijningsjaar: 2008
ISBN: 9789085106692
Winkelprijs: 12,50 (Culibox met 3 boekjes)

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.