Wining & Dining 1/2010

Wining & Dining 1-2010Zin in een lekker lentefeestje? De nieuwe Wining & Dining heeft er zeker zin in! Zo hebben ze de lekkerste voorjaarsgroenten op het menu en geven ze alvast een tipje van de sluier van het Foodlovers Festival wat 15 en 16 mei plaatsvindt in het hart van de Betuwe.

Daarnaast staat Wining & Dining ook in het teken van thee. In ‘Passie’ Hanneke de Jager illustratrice en theemens, meer over de theejuweeltjes van Betjeman & Bartons en in de etalage allerlei hebbedingetjes voor bij de thee. Verder kookt Ramon Beuk voor Gijs Staverman en maken zij samen de lekkerste gerechtjes.Er wordt een kijkje genomen achter de schermen van De Librije en Oud Sluis, het voorproefje op het nieuwe boek van Ronald Giphart ‘Eten, drinken en slapen’ en in ‘foodsteps’ een lekker rondje fietsen langs de lekkerste culi-plekken langs de Amstel, Gein en Vecht. Op de wijnkaart staat de Tempranillo uit Toscane, schrijven Ruit&Rijst hun wijncolum en in de nieuwe rubriek wijndomein lees je alles over de lekkerste wijnen, nieuwste wijngadgets en wijnweetjes.

Kortom weer een lekker culi nummer van Wining & Dining met heerlijke recepten, lekkere wijnen en goede restaurants.

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.