Olive Mei 2010

Olive Mei 2010Het nieuwe seizoenskoken, lente ‘gastropub’ menu voor vrienden in deze Olive met onder andere 10 fantastische vleesvrije hoofdgerechten en een lente, bijna zomer menu van Geetie Sing van gastropub ‘The Duke of Camebridge

Verder heeft Olive 21 Britse ‘eet’ avonturen op een rij gezet zoals zelf vis vangen en eten, een bezoek aan een Engelse wijngaard en leer hoe je bijen kan houden. Bekijk ook of Gordon Ramsay de laatste ‘wedstrijd’ met een Olive lezeres kan winnen. Maak luchtige toetjes van Alastair Hendy, Matt Tebbutt maakt zoals elke maand de gerechten van dit seizoen en lees in de rubriek ‘eat like a local’ alles over de Japanse keuken en maak de bijbehorende Japanse recepten van Silla Bjerrum.

Naast al het lekkers laat Richard Bainbridge zijn Norfolk zien, waar moet je eten, drinken, shoppen en slapen en waar kan je goedkoop en duur eten in Languedoc. In de masterclass geeft Lulu Grimes haar tips voor een lekkere lasagne en Max Allen heeft een 10-minuten wijngids gemaakt voor deze Olive.

Meer recepten, artikelen lees je natuurlijk in deze Olive. Klik hier voor een voorproefje van deze Olive.

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)