BBC GoodFood Mei 2010

BBC GoodFood Mei 2010Lente ook in BBC GoodFood met de smaken van het seizoen, gezonde diners en voedsel om te delen. Zo staan alle groenten, kruiden, bloemen en fruit van dit seizoen in een handig overzicht met uiteraard recepten.

Verder wat moet er in je keukenkastje staan voor vegetarische gerechten? Celia Brooks Brown verteld en geeft haar vegetarische recepten prijs. In de kinderkookserie ‘we love to cook’ staat deze keer kip centraal, elke leeftijdsgroep heeft zijn eigen recept. Maak met de eerste groente uit je eigen tuintje de lekkerste gerechten. Gregg Wallace maakt zijn perfecte pudding, Sarah Cook maakt schattige cupcakes, John Torode begeeft zich in de Thaise keuken en maakt Thai voor twee en Nadia Sawalha maakt heerlijke gerechten voor vrienden.

Dit en nog meer lees je in deze BBC GoodFood.

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)