La Cucina Italiana April 2010

La Cucina Italiana April 2010La Cucina Italiana staat deze keer in het teken van de Italiaanse lentekeuken. Zoals in elk nummer zijn de recepten ingedeeld in de praktische keuken met een snel, voordelig en licht menu. Worden andere recepten weer ingedeeld in voorgerechten, eerste gang, vis & schaaldieren, groente, tweede gang en desserts & taarten.

Verder zijn er geïllustreerde recepten waarin deze keer zeebaars met rösti en lam in filodeeg stapsgewijs worden uitgelegd in woord en beeld. In de kookschool zijn hart en zwezerik aan bod. In de rubriek focus op deze keer zondagsgebraad en desserts die in vorm blijven.

Verder meer over ‘lardo di Colonnata’, een delicatesse uit de marmerbergen bij Carrara. Ook brengt La Cucina Italiana een bezoek aan Gelateria Talami in Enschede en worden de zoetigheden uit de Siciliaanse keuken uitgelegd. Daarnaast leer je ook waarom de rode peper juist zo gezond is

Meer over Italiaanse lekkernijen lees je in dit nummer. La Cucina Italiana is sinds 1928 (in Italië) hèt maandblad over de Italiaanse keuken. Klik hier om een voorproefje te nemen uit La Cucina Italiana.

www.cucinait.nl

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.