Boodschappen April 2010

Boodschappen April 2010Veel oranje en ook veel voorjaar in dit nummer van Boodschappen. Zo wordt er een ‘oranje boven’ vier-gangen menu gemaakt met verse tomatenbouillon metkaascroutons, timbaaltje van worteltagliatelle, gegrilde Argentijnse steak met oranjeboter en gember en sinaasappelpudding. In lekker vers wordt er met een echt oranje ingredi├źnt, worteltjes, een roerbakschotel gemaakt.

Verder ga op frituuravontuur, want er kan zo veel meer dan alleen maar friet, kroketten en frikandellen frituren. In kookkunst maakt een student food design & innovation aan de HAS een gebakje waarvan je een oppepper krijgt met bietjes en witte chocolade. In vers & snel laat Boodschappen zien dat superverse producten echt niet bewerkelijk zijn en in de rubriek budgetkoken uiteraard weer allerlei recepten voor een kleine beurs.

Dit en meer lees je in Boodschappen, Boodschappen is gratis af te halen in verschillende supermarkten.

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)