Libelle Proeven 2/2010

Libelle Proeven 2-2010De lente editie van Libelle Proeven is weer uit met allerlei lente groentjes rauw in de salade of al dente gestoomd. Zo wordt er heerlijk gekookt met nieuwe aardappelen, spinazie, bloemkool, worteltjes, witte asperges en sperziebonen, ook worden er salades gemaakt met kleurrijke bloemen.

Verder volgt Libelle Proeven chef-kok Wouter van der Vieren van restaurant Clandestino, gaat de proeven reis naar Wales en worden er ook gerechten bereidt met zeegroen, te weten zeekraal, kombu en wakame. In beroepsgeheim verteld Bieke Yperman over haar geitenboerderij ‘Verschuylenhof’. Lekker zijn de recepten met chocolade en interessant is het artikel over verrijkte producten. Als uitsmijter in deze Libelle Proeven een interview met chef Stéphane Buyens van Hostellerie le Fox en bekend van het tv-programma ‘Chef in nood’.

Dit en veel meer recepten, leuke shopping ideeën in deze Libelle Proeven.

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.