Kauwgomballen Thee & Marshmellow Thee

Albert Heijn heeft sinds deze maand kauwgomballen thee en marshmellow thee nieuw in het assortiment. Dat soort gekke smaakjes moest ik uiteraard proberen als theeleut.

Beide theeën zijn een mild zoete kruidenthee, bevat geen suiker (??), geen theïne en heeft het gezonde keuze klavertje. De kruidenthee met marshmellowsmaak bevat appel, zoet braamblad, rozenbottel, sinaasappelschil, wit hibiscusblad, zoethoutwortel en aroma’s. Smaak is zoetig, iets appeligs met zoethout en is eigenlijk best lekker. Niet te zoet.

De kruidenthee met kauwgomballensmaal bevat munt, zoet braamblad, citroengras, sinaasappelblad, rooibos, aroma’s, pepermunt, sinaasappelschil en kamille. Als je het pakje open maakt ruikt het ook een beetje naar een ‘strong mint kauwgom’. Smaakt gewoon naar pepermunt thee maar dan wat zoeter, ook best lekker.

In reformzaken vind je meer soorten kinderthee en ook in Duitsland zijn er genoeg speciale kindertheeën te vinden. Pickwick heeft jaren geleden ook een eigen kinderthee gehad, alleen is deze niet meer in het assortiment. Misschien heeft de Albert Heijn nu een gat in de markt gevonden, al is de drempel misschien hoog om rare smaakjes als kauwgomballen of marshmellow te kopen (maar stiekum zijn het hele gewone theeën.

(216 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

3 gedachten over “Kauwgomballen Thee & Marshmellow Thee”

    1. Denk dat het niet echt naar marshmellows smaakt. Het is een zoetige thee met wat appel en zoethout smaken en je proeft de ‘gewone’ thee smaak er doorheen. Tenminste zo ervaar ik de thee dan.

      Groetjes Anja

  1. Die marshmellow thee is erg lekker, zoete geur. De kauwgomballenthee is ook lekker maar geurt meer naar mintthee, vind ik.
    Groet en theese esther

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.