Zoet door Mandy Wagstaff

Culi box Zoet - Mandy WagstaffRecepten om je duimen en vingers bij af te liggen zegt de omslag van het boekje ‘Zoet’. De zoete recepten zijn ingedeeld per seizoen zo smul je in de lente van filobuideltjes met rabarber of van een citroenpudding. In de zomer maak je een granita van watermeloen of aardbeienijs met schuim. De herfst is voor een ovenschotel met walnotenbrood en bramen of taart van pompen, ricotta en pijnboompitten. In de winter maak je onder andere dadelsneetjes en tarte tartin van bananen. Kortom elk seizoen kent zijn eigen zoete gerechten. Van een groot aantal recepten vind je een foto van het eindresultaat in het boekje ‘Zoet’.

Zoet komt uit de culi-box met maar liefst 10 kookboekjes wat te koop is tijdens het Prijzencircus 2010 van V&D.

Titel: Zoet
Auteur: Mandy Wagstaff
Uitgever: Borgerhoff & Lamberigts
Verschijningsjaar: 2008
ISBN: 9789085106708

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.